پاسخ: <<< کلوپ طرفداران پرسپولیس زلزله >>>
خبرگزاري پرسپوليس : "داريوش مصطفوي" به عنوان مديرعامل جديد باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) منصوب شد.
داريوش مصطفوي، رييس اسبق فدراسيون فوتبال كه امروز طي حكمي از سوي "محمد علي آبادي" به عنوان عضو هيات مديره باشگاه پيروزي تهران منصوب شده بود، به سمت مديرعامل اين باشگاه برگزيده شد.
امروز (يكشنبه) رييس سازمان تربيت بدني محمد حسين نژاد فلاح، محمد جعفر فرخ زادي، سيد داريوش مصطفوي و محمد آخوندي را به عنوان اعضاي هيات مديره پيروزي منصوب کرد.
پيش از اين علي سعيدلو، حبيب كاشاني، حسن بيادي، محمد حسين نژاد فلاح و محمد جعفر فرخ زادي اعضاي هيات مديره پيروزي بودند.
پس از انتصاب اعضاي جديد، بعدازظهر امروز نشست هيات مديره در محل سازمان تربيت بدني تشكيل شد كه نخستين اولويت آنها انتخاب مديرعامل بود كه با تاييد همه اعضا، داريوش مصطفوي به عنوان مديرعامل جديد باشگاه پيروزي منصوب شد.
=========
تومیسلاو ایویچ اصلی ترین گزینه سرمربیگری پرسپولیس
خبرگزاری پرسپولیس : داریوش مصطفوی مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس از تومیسلاو ایویچ به عنوان گزینه اصلی سرمربیگری فصل آینده پرسپولیس نام برد.
به گزارش خبرگزاری پرسپولیس ، پس از انتخاب مجید فرخزادی ، داریوش مصطفوی ، محمد آخوندی و محمد حسین نژاد فلاح به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس، نخستین نشست هیئت مدیره عصر امروز در محل سازمان تربیت بدنی برگزار شد و در پایان داریوش مصطفوی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس انتخاب شد.
در این نشست همچنین مجید فرخزادی به عنوان سخنگوی باشگاه و هیئت مدیره انتخاب و معرفی شد. قبل از این از فرخزادی به عنوان گزینه اصلی مدیرعاملی نام برده می شد.
در این نشست در مورد سرمربی فصل آینده پرسپولیس نیز بحث و گفتگو شد که داریوش مصطفوی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس تومیسلاو ایویچ را به عنوان گزینه اصلی به اعضای هیئت مدیره پیشنهاد داد که اعضا پس از موافقت ضمنی به مصطفوی ماموریت دادند تا مذاکراتی را با این مربی کهنه کار و سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان انجام دهد.
پرسپولیس نیوز
ايويچ مگه هنوز زنده است ؟؟!!! مي تونه سرپا وايسه ؟؟!!! قراره چقدر بده تا سرمربي بشه ....... !!! حتما" استيلي هم دستيارشه و .....
با انتخاب داريوش خان مصطفوي احتمالا" از فصل آينده آبي مي پوشيم ..... اين هم از اون اتفاقاتيه كه تو ايران فقط ميافته ..... يه استقلالي مدير عامل پرسپوليس شد !!!!!!!!!!!!!!!1
نقل قول:
ايويچ مگه هنوز زنده است ؟؟!!! مي تونه سرپا وايسه ؟؟!!! قراره چقدر بده تا سرمربي بشه ....... !!! حتما" استيلي هم دستيارشه و .....
با انتخاب داريوش خان مصطفوي احتمالا" از فصل آينده آبي مي پوشيم ..... اين هم از اون اتفاقاتيه كه تو ايران فقط ميافته ..... يه استقلالي مدير عامل پرسپوليس شد !!!!!!!!!!!!!!!1
فکر کنم داره نفسهای آخرش رو میکشه!! :1. (38):
ولی چند سال قبل هم در زمان غمخوار قرار بود بیاد پرسپولیس که نشد... ( غیر از اون یکسال قبل تیم ملی! )
الان دارم سوابقشو نگاه میکنم بدک نیست ولی مصطفی دنیزلی بهترین گزینه است
نمیدونم چرا اینا توجهی نمیکنن ؟!
بله بهترین گزینه خارجی مصطفی دنیزلی هست
اما مصطفوی گزینه خوبی به نظر نمیاد
احمدرضا عابدزاده ، مربی دروازه بانهای پرسپولیس!
توافقات اولیه را با مصطفوی انجام داده ام / به خاطر مردم به پرسپولیس برمی گردم
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کاپیتان سابق تیم پرسپولیس تهران در رابطه با آخرین وضعیتش برای پیوستن به پرسپولیس گفت: خوشبختانه توافقات اولیه را با مصطفوی انجام داده ام و طی یکی دو روز آینده وضعیتم به طور کامل مشخص خواهد شد.
احمدرضا عابدزاده روز سه شنبه درگفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" افزود: من همه چیز را به مدیریت باشگاه موکول کرده ام و منتظر جواب آنها خواهم ماند و به احتمال زیاد تا دو روز آینده وضعیت مشخص خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مدیران پرسپولیس در انتخاب کادر پرسپولیس وقت را تلف می کنند به ایسکانیوز گفت: به هرحال این کادر مدیریتی به تازگی شکل گرفته است و طبیعی است که چند روزی طول بکشد تا کارها را به دست بگیرند.
عابد زاده دلیل حضورش را در پرسپولیس علاقه مردم دانست وگفت: من به خاطر مردم و خوشحالی آنها قصد بازگشت دارم و اگر این اتفاق بیفتد برنامه های ویژه ای برای این تیم دارم.
منبع : ایسکانیوز
======
تمرينات پرسپوليس تا انتخاب سرمربی زير نظر افشين پيروانی برگزار خواهد شد.
"افشين پيروانی" به عنوان مربی تيم فوتبال پرسپوليس انتخاب شده است.
به گزارش خبرنگار آفتاب به نقل از ايسنا، پس از انتخاب "داريوش مصطفوی" به عنوان مديرعامل جديد پرسپوليس، رايزنیهای مختلفی برای انتخاب سرمربی آيندهی اين تيم با حضور كليهی اعضای هيات مديره انجام شد.
با تعدادی از مربيان مذاكراتی صورت گرفته كه با توافق انجام شده "افشين پيروانی" مربی سابق تيم ملی، قرار است به عنوان مربی در فصل جديد پرسپوليس را همراهی كند.
مصطفوی نشستهايی را با حميد استيلی، مربی فصل قبل پرسپوليس داشت كه دو طرف به توافق نرسيدند و ظاهرا ادامهی حضور استيلی در پرسپوليس منتفی است.
آخرين تصميم هيات مديره پرسپوليس انتخاب سرمربی ايرانی است كه مذاكرات اوليه با گزينه مورد نظرشان انجام شده و در انتظار پاسخ اين مربی هستند.
اگر پاسخ اين مربی مثبت باشد امروز سرمربی پرسپوليس معرفی خواهد شد.
از سوی ديگر اگر پروسه انتخاب سرمربی طولانی شود، تمرينات پرسپوليس تا انتخاب سرمربی زير نظر افشين پيروانی برگزار خواهد شد.
منبع : ایسنا
نقل قول:
احمدرضا عابدزاده ، مربی دروازه بانهای پرسپولیس!
توافقات اولیه را با مصطفوی انجام داده ام / به خاطر مردم به پرسپولیس برمی گردم
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کاپیتان سابق تیم پرسپولیس تهران در رابطه با آخرین وضعیتش برای پیوستن به پرسپولیس گفت: خوشبختانه توافقات اولیه را با مصطفوی انجام داده ام و طی یکی دو روز آینده وضعیتم به طور کامل مشخص خواهد شد.
احمدرضا عابدزاده روز سه شنبه درگفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" افزود: من همه چیز را به مدیریت باشگاه موکول کرده ام و منتظر جواب آنها خواهم ماند و به احتمال زیاد تا دو روز آینده وضعیت مشخص خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مدیران پرسپولیس در انتخاب کادر پرسپولیس وقت را تلف می کنند به ایسکانیوز گفت: به هرحال این کادر مدیریتی به تازگی شکل گرفته است و طبیعی است که چند روزی طول بکشد تا کارها را به دست بگیرند.
عابد زاده دلیل حضورش را در پرسپولیس علاقه مردم دانست وگفت: من به خاطر مردم و خوشحالی آنها قصد بازگشت دارم و اگر این اتفاق بیفتد برنامه های ویژه ای برای این تیم دارم.
منبع : ایسکانیوز
======
تمرينات پرسپوليس تا انتخاب سرمربی زير نظر افشين پيروانی برگزار خواهد شد.
"افشين پيروانی" به عنوان مربی تيم فوتبال پرسپوليس انتخاب شده است.
به گزارش خبرنگار آفتاب به نقل از ايسنا، پس از انتخاب "داريوش مصطفوی" به عنوان مديرعامل جديد پرسپوليس، رايزنیهای مختلفی برای انتخاب سرمربی آيندهی اين تيم با حضور كليهی اعضای هيات مديره انجام شد.
با تعدادی از مربيان مذاكراتی صورت گرفته كه با توافق انجام شده "افشين پيروانی" مربی سابق تيم ملی، قرار است به عنوان مربی در فصل جديد پرسپوليس را همراهی كند.
مصطفوی نشستهايی را با حميد استيلی، مربی فصل قبل پرسپوليس داشت كه دو طرف به توافق نرسيدند و ظاهرا ادامهی حضور استيلی در پرسپوليس منتفی است.
آخرين تصميم هيات مديره پرسپوليس انتخاب سرمربی ايرانی است كه مذاكرات اوليه با گزينه مورد نظرشان انجام شده و در انتظار پاسخ اين مربی هستند.
اگر پاسخ اين مربی مثبت باشد امروز سرمربی پرسپوليس معرفی خواهد شد.
از سوی ديگر اگر پروسه انتخاب سرمربی طولانی شود، تمرينات پرسپوليس تا انتخاب سرمربی زير نظر افشين پيروانی برگزار خواهد شد.
منبع : ایسنا
صد رحمت به استیلی :whistle:
نقل قول:
صد رحمت به استیلی :whistle:
فعلا مربی هستند این دو!
سرمربی انتخاب نشده! ( البته طبق گفته هیئت مدیره سرمربی هم انتخاب شده و امروز اسمشو رو میگن!)
سپاس
قطبی مربی پرسپولیس شد دوباره ! ( خبر قطعی نیست اما بچه ها میگند ! )
مدير برنامه هاي قطبي در باشگاه پرسپوليس حاضر شد !
مدير برنامه هاي قطبي در باشگاه پرسپوليس حاضر شد
خبرگزاری پرسپولیس : امروز نماينده افشين قطبي به محل باشگاه مراجعه كرد و مراحل انجام تسويه حساب قطبي انجام شد.
با توجه به شرايط موجود تسويه حساب كامل با سرمربي سابق انجام شد و قطبي ديگر هيچ طلبي از سرخ پوشان ندارد.
امروز همچنين در جلسه هيئت مديره در خصوص احتمال بازگشت قطبي به پرسپوليس بحث و تبادل نظر انجام شد.
===================
wow....... ! :gasp: